Imposibila normalitate 3D … viitoare

Suntem o tara unica, aproape fantastica, bogata dar supusa unui jaf globalizat, demn de secolul in care traim.

Avem un presedinte usor strain de nevoile reale ale neamului si care se exprima rar si mai ales pe retelele de socializare ale altora desi in prezent ar exista si destule retele romanesti identice, dar nu e asa de cool, ca acolo manipularea e … genial condusa de amicii transatlantici, ca si cenzura.

Avem un prim ministru usor urmarit penal pentru fapte adanc ancorate in realitatile neamului … albanez (coruptie, hotie, minarete, geamii, moschei pentru moslemi cu carne de porc in galantare si in burtile drept credinciosilor lor) si care se exprima destul de des si tot pe retelele de socializare ale altora (aceiasi dinainte adica) asta desi alternative romanesti exista de mult timp.

Avem un popor minunat de-a dreptul, exclusiv vegetativ, aflat intr-o transa profunda si din care nu se va mai trezi probabil niciodata, dar care aparent se trezeste zilnic, degeaba insa, doar ca sa castige cel mai mic salariu din Europa si in curand din intreaga lume, vesnic dornic de ceva ieftin, gratis, promotional, si care nu mai are nici aspiratii inalte, nici vise nationale, nici credinta, nici constiinta, nimic adica, care insa inventeaza mereu ceva nou cu care stie cum sa il mai loveasca pe vecinul lui, co-national si el, si inca ametit de loviturile incasate inca de ieri de la celalalt vecin. Ca asa se manifesta la noi dragostea de aproape …, crestineasca adica, aproape zilnic.

Avem o viitoare generatie unica, probabil ca 100% a altor natii, dar asta incepand de maine, ca azi se joaca inca pe telefonul inteligent care-i voaleaza si incetoseaza realitatea. Ziua cu pricina este cea in care netul probabil e cazut din varii cauze, motiv pentru care, atunci cand se va trezi si el cu adevarat si va vedea ca minunata, extraordinara, senzationala  mizerie locala e complet diferita de cea 3D virtuala, si va pleca si el, cat mai departe de pamantul fagaduintei 3D, asta ca sa nu fie obligat sa traiasca doar in 3D, fiindca exista viata si in afara virtualului, nu-i asa? Si acolo, dincolo adica,  cu ceva munca sustinuta, si cu ceva efort, va construi ceva, va vedea si un rezultat, nu ca … acasa, unde vezi doar politicieni cu gusa si ceafa groasa iar restul slabi morti de atata alergatura inutila.

Avem o industrie (doar informatica, adica IT) aflata si ea tot in plin avant, de zici ca numai asta conteaza, exista si functioneaza. O sa construim in curand doar o tara 3D, si evident ca va fi unica, doar suntem atat de talentati, dar din pacate doar virtuala, cu lanuri-holde si industrie la fel de reale, eventual in care tot ce s-a distrus sub atenta si subtila supraveghere a serviciilor din ’89 incoace, va exista si mai mult, va si functiona, si asta la adevarata capacitate. Acolo sigur vor fi joburi pentru toti, doar acolo, nu numai pentru IT-isti. Economia virtuala va dudui insa ca doar e 3D (virtuala adica)!

Probabil ca odata cu virtualizarea plantelor si arborilor vom avea si noi o agricultura si pomicultura demna de invidiat de catre toti! O agricultura 3D de invidiat va contribui si ea la o economie deja bine asezata, fundamentata “stiintific”, si care sa zbarnaie mai exact ca un motor Diesel … de VW preferabil.

Avem resurse reale, solide, dar le-am vandut ca atare deja altora si acum traim din … vise. ALDE cu sefu-n frunte sa traiasca! O sa beneficiem de ele cu totii cam asa ca norvegienii, si ne vom bucura de banii rezultati, vom fi toti milionari, dar asta se va intampla nu in viata reala ci doar in cealalta, in cea virtuala, 3D.

Avem in grija securitatea informatica a altora, exact aceeasi care ii persecuta pe co-nationalii nostri ramasi in urma “minunatelor” razboaie anterioare fix in ograda vecina. Desi lor, co-nationalilor nostri, le este mai rau ca sub rusi, acum ca vecinii sunt cei mai buni “prieteni” ai nostri, prieteni de-o viata cum se spune, ii aparam de bau-baul de la rasarit … si asta cu orice pret, ca doar asa ne cere fratele nostru cel mare si transoceanic cu o armata atat de bine calita in cele aproape 250 de razboaie initiate si conduse, tactic si nu numai, in scopul pur altruist al implementarii jafului global, vai, era sa scriu al democratiei, dar chiar nu mi-a iesit, si care, nu intamplator, ne-a mai vandut si chiar bombardat asa, de aducere aminte, de vreo cateva ori, si prin zone complet neimplicate in industria de razboi sau petroliera, ca doar nu se cadea sa se intoarca cu boabele acasa atata drum. Pentru cei ce nu stiu ar trebui mai intai sa se informeze corect, din mai multe surse, asa poate ca vom avea mai putini vanduti (sau propagandisti), nu doar virtuali ca in prezent, dar asta tot in viitoarea Romanie, cea virtualizata 3D.

Probabil ca, dupa … viitorul, dar atat de necesarul razboi, (datoria fratelui nostru mai mare nefiind altfel platibila nici in o mie de vieti de munca cinstita pe Pamant) …, real de asta data, ne vom regasi cu totii fericiti in cloud-ul “Romania 3D” si vom trai si noi fericiti pana la … urmatorul puls electromagnetic care ne va sterge definitiv de pe HDD-ul “made in China” odata cu toate datele!

Abia atunci vom reintra si noi brusc in tragica realitate … si normalitate.

Digg This
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s