Europlastic – un adevarat invingator

 

Firma Europlastic, firma 100% romaneasca,  bazata pe o experienta bogata, acumulata de-a lungul anilor dar si pe tehnologiile de ultima ora, am putea spune, tehnologii implementate cu succes, este specializata in productia de: produse termoizolante, produse hidroizolante, vopsele epoxidice, vopsele poliuretanice, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, vopsele lavabile, tencuieli decorative, tencuieli pentru soclu, adezivi, betoane decorative, terase verzi.

Firma dispune in momentul de fata de laboratoare de cercetare si de personal avand o vasta experienta in domeniul hidro-termo-fono-izolatiilor cu spuma poliuretanica si poliuree tip EUROPOL, precum si in aplicarea pardoselilor epoxidice, poliuretanice si poliureice de ultima generatie.

Multi romani apeleaza inca la bitum si la derivatii acestuia pentru hidroizolarea teraselor la bloc sau la vile. Pe langa toxicitatea mare, aceste produse se aplica relativ greu, asigura o hidroizolatie slaba si se deterioreaza foarte usor datorita variatiilor mari de temperatura.

Alternativa la aceste solutii slabe de hidroizolare este oferita de firma Europlastic aceasta fiind probabil si cea mai buna solutie existenta pe piata. Produsul oferit ca alternativa, si anume vopseaua poliuretanica bicomponenta, indeplineste o gama larga de cerinte ale cumparatorului, cerinte privind aspectul, culoarea si, mai ales, gradul de hidroizolatie extrem de ridicat pe care il confera.

182

Aceasta este de fapt o rasina transparenta sau colorata (in functie de preferintele clientului) pentru pardoseli exterioare sau interioare cu circulatie intensa. Este potrivita si suprafetelor metalice. Ea este absorbita in profunzime si creeaza astfel o protectie permanenta. Se aplica doar pe suprafete uscate si prezinta o solutie economica pentru spatii de productie, depozite, ateliere. Sigileaza terasele acoperisurilor, verande, mozaic, beton elicopterizat, care nu au fisuri. Creeaza o suprafata semilucioasa cu aspect placut.

Se aplica pe suprafete de ciment sau ceramice cu rolul de a creea o suprafata antipraf, rezistenta la zgariere si matuire.
Formeaza o pelicula elastica, protectoare, uniforma, rezistenta la agenti chimici. Se curata usor.

Utilizand aceasta solutie tehnica originala pe langa o economie substantiala veti obtine si o izolatie durabila, netoxica, usor de intretinut si mai ales de refacut.

Produsul a fost gandit special pentru clima de la noi din tara, acesta rezistand cu succes atat la temperaturile  ridicate din timpul verii cat si la o eventuala iarna, ca-n povesti, cu temperaturi mult sub cota de inghet.

Luand in considerare toate aceste aspecte, administratorii de bloc, dar si proprietarii de case si vile, ar fi bine sa acorde o atentie deosebita produselor realizate de firma Europlastic, pentru a-si asigura o hidroizolatie extrem de eficienta, dar si ieftina, comparativ cu restul produselor de pe piata.

Digg This
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s