De ce beau intotdeauna apa minerala la sticla de sticla!

Pentru ca mie mi-au placut intotdeauna cei trei mari producatori care incep cu litera “B”, adica  Borsec, Bodoc si Biborteni va recomand si dumneavoastra aceleasi surse. Apa lor este de calitate, indiferent ce ar zice “unele zvonuri” sau “clevetiri” de origine mai mult sau mai putin elenica. Chestia cu darul de la greci de care trebuie sa te feresti e valabila oricand, dar mai ales azi!

 

borsecM

Din pacate, dintre toti cei trei mari, doar producatorul Borsec mai imbuteliaza la sticla din sticla (!), restul s-au adaptat la PET si nu ma mai intereseaza, deloc. Chiar  deloc.

Evident ca, gustul apei minerale imbuteliate la sticla de sticla difera foarte mult de cel al apei imbuteliate la sticla de PET. Si tot evident este si faptul ca imbuteliata la sticla, apa se gaseste mult mai rar, dar nu se va gasi niciodata in noile super, extra, mega – (exc… ) maluri – aceste adevarate sugative ale economiei romanesti care nu au niciodata profit si care mereu se afla si se plang de pierderi, peste pierderi. De cam 25 de ani, de cand si-au facut aparitia pe plaiurile mioritice adica. Si tot evident ca nimeni, dar absolut nimeni, nici de la conducerea ANAF-ului sau de la alte institute sau servicii nu sesizeaza mega excrocheria acelor declaratii de final de an financiar, neglijand total si complet volumul enorm al vanzarilor acestor colosi.

Asa ca, revenind la oile noastre, va recomand sa cautati cu rabdare, cu speranta si incredere, eventual chiar si pe net si cand gasiti sa va faceti rezerve solide, de apa minerala la sticla.

Copiii se vor bucura primii, din toate punctele de vedere (la sanatate ma refer) de aceasta apa minerala, pentru ca aceasta este exact ceea ce trebuie sa fie si nimic altceva, daunator si extras mai repede sau mai incet din peretii PET-ului. Adica o apa vie, curata, sanatoasa, de viata lunga, asa cum m-am obisnuit din copilarie.

 

*** harghita

 

In ultimul timp am adaugat pe lista si producatorul Perla Harghitei, adica tot la lista initiala si din pacate, si el tot o rara avis in ceea ce priveste ambalarea la sticla de sticla, asta ca tot traim in tara cu cele mai multe izvoare minerale din lume, de care insa, ne batem efectiv si eficient joc! Dar atentie, totul se plateste, acum sau mai incolo, pentru ca, ceea ce inteleptii numesc KARMA exista si mai ales functioneaza. Si asta din ce in ce mai vizibil.

 

Si aceasta apa minerala este foarte buna si satioasa, din toate punctele de vedere. Pot astfel sa o recomand cu caldura tuturor celor interesati sa consume o apa naturala fara “adaosuri” extrase mai lent sau mai rapid din PET.

Si, ca un corolar, trebuie sa recunosc ca, din punctul de vedere al compozitiei, ceea ce am citit pe eticheta m-a multumit pe deplin.Asa ca va doresc spor la cautare si fie ca de acum inainte sa va potoliti setea doar cu apa de izvor imbuteliata la sticla de sticla!

Asa ca date fiind conditiile de temperatura va las. Sunt mult prea ocupat deja cu degustatul unui bax de apa minerala la sticla de sticla.

Digg This
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s