Legea vaccinării – propunere legislativa

Evident ca cei ce se afla in spatele acestei legi se “gandesc” deja de ceva vreme, temeinic, am putea spune, la cum si in ce fel sa-i pedepseasca pe părinţii şi medicii care sunt împotriva imunizării copiilor.

In contrapartida aceeasi lege ar trebui sa stabileasca si pedepse, la fel de aspre, daca nu chiar exemplare, pentru cei ce se afla la baza unor decese, mutilari, paralizii, sau alte probleme ce survin in urma vaccinarii unor copii. Pentru ca astfel de cazuri exista! Si pentru ca, in acest caz, copilul nu reprezinta doar o cifra statistica, aceasta nefiindu-i de nici un folos unui parinte care sufera o astfel de trauma mentala!

Argumentele pro si contra vaccinarii ar fi astfel nu doar o problema ce tine de constiinta si pregatirea fiecaruia. Ar deveni o responsabilitate de ambele parti ale baricadei!

 

Fapte:

1. Ministerul Sănătăţii vrea să oblige efectiv părinţii să-şi vaccineze copiii. În lipsa unei adeverinţe care să ateste vaccinarea, copiii nu vor putea să fie înscrişi în mediul de şcolarizare – creşă, grădiniţă sau şcoală. Totodată, se au în vedere şi amenzi pentru părinţii care nu au aceste avize care să ateste vaccinarea, dar care îşi duc copiii în comunitate.

2. Medicii şi asistenţii TREBUIE să susţină vaccinarea copiilor, iar dacă sunt împotriva imunizării, riscă să piardă dreptul de liberă practică, potrivit aceluiaşi proiect. Cam ceausista prevederea dar ce sa ne mai mire in acest colt de rai? Cu alte cuvinte, daca un vaccin este periculos, si dovedit in repetate randuri, ei trebuie sa treaca peste constiinta profesionala si Juramantul lui Hipocrate si sa continue sa recomande utilizarea acelui vaccin! Minunat! Draga Bantustanule, situatia e mai mult decat clara?

“Proiectul Legii vaccinării este finalizat din punct de vedere tehnic şi va fi suspus dezbaterii publice. În proiect sunt şi sancţiuni pentru părinţii care refuză în mod repetat accesul copiilor la vaccinare. Ne preocupă foarte mult atitudinea personalului medical care trebuie să susţină vaccinarea. Pentru cei care se manifestă împotrivă, vom discuta cu Colegiul Medicilor şi cu Ordinul Asistenţilor. S-ar putea să piardă dreptul de liberă practică. Noua lege va asigura accesul continuu la acest vaccin, accesul la informaţie de bună calitate, pentru toţi profesioniştii din sănătate”, a declarat Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie. (REALITATEA)

Ce se intampla in cazul erorilor, al vaccinurilor netestate, al vaccinurilor care au lasat o parte din populatie cu o fertilitate scazuta, sau complet afectata, aceasta lege evident ca nu precizeaza.

 

Propunere:

1. Cei ce-si asuma riscul acestor vaccinari fortate sa stabileasca tot prin lege ca in caz de deces a persoanei vaccinate, cei vinovati, “in corpore” sa plateasca cu inchisoarea pe viata, inclusiv cei ce au legiferat aceasta situatie!

2. Pentru cazurile grave, in care copii raman cu sechele mai mult sau mai putin grave, cu paralizii, in incapacitate fizica, mentala, survin amputari, pierderea fertilitatii si asa mai departe sa se stabileasca in mod clar, prin aceeasi lege si pedepsele. Si acestea sa fie si ele la randul lor tot exemplare.

3. Vaccinarile multiple, aplicate in pachete de 5 pana la 8 sau chiar 12 vaccinuri odata, cu care un nou nascut sau un copil sugar avand un sistem imunitar in formare este imunizat sa fie complet si competent monitorizate pe o perioada indelungata, iar medicul din vina caruia au aparut problemele la o anumita varsta sa plateasca pentru acestea in functie de gravitatea si urmarile imunizarii. Pentru ca, exact acestea sunt si cele mai des incriminate vaccinuri, relatari despre acestea aparand in presa din toata lumea si este deja evident ca aici este zona in care apar si cele mai mari probleme. Din momentul in care aceste vaccinuri genereaza probleme si pana in momentul in care se stabileste clar vina, medicul care a facut recomandarea unei astfel de vaccinari sa primeasca direct proportional si o binemeritata perioada de meditatie! Si interzicerea dreptului de a profesa, samd.

 

In acest fel, cei ce au devenit in ultima vreme doar vanzatori de sanatate cu diploma vor avea, pe langa numeroasele beneficii obtinute din recomandarea unuia sau altuia din zecile de vaccinuri existente pe o piata supraaglomerata deja sa-si ia si responsabilitatea ce ii revine, sa isi asume eventualele erorii, iar fapta sa fie urmata in mod firesc de un “”timp de meditatie”, mai scurt sau mai lung, in functie de gravitatea urmarilor la respectiva persoana.

Sa vedem daca, in aceasta situatie, cei ce azi tuna si fulgera pentru vaccinare vor ramane la fel de multi, sustinand in continuare astfel de propuneri legislative.

Cazurile de utilizare a unor vaccinuri netestate suficient sau, mai rau, testate direct pe copiii din anumite zone “cu o natalitate ridicata” ar deveni astfel mult mai sigure pentru noi toti.

 

Efecte: O astfel de situatie, ar determina chiar si pe cei mai reticenti adversari ai vaccinarii sa se supuna si sa accepte vaccinarea. Iar rezultatele s-ar vedea, … in timp. Ca si erorile.

 

Responsabilizarea tuturor celor implicati va da insa cu siguranta exact roadele asteptate, nu-i asa?

 

PS: Vaccinarile “inutile” pentru diversele tulpini de gripa sunt efectiv o gluma sinistra, anuala, tinand cont ca mutatiile tulpinilor sunt deja mult prea rapide pentru a avea un vaccin cu adevarat eficient de la un an la altul, iar perioada de testare ar fi mai mica de 6 luni.

Digg This
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s