Preparate instant

De ceva vreme asistam la o reclama deosebit de agresiva la produsele de tip instant si asta pentru ca, din cauza programului incarcat, timpul alocat prepararii hranei s-a scurtat considerabil.

De acest lucru a profitat din plin industria alimentara. Iar metodele prin care s-au pus in vanzare aceste produse au fost de cele mai multe ori discutabile.

De la cafele la ceaiuri, de la supe la ciorbe ciorbe, toate prezentate ca fiind deosebit de gustoase, hranitoare, au invadat micile ecrane, statiile de radio, presa scrisa si panourile publicitare.

In spatele reclamei mincinoase se ascunde de fapt o importanta sursa de boli si suferinte. Si asta pentru ca, aceste produse, sunt departe de ceea ce se afirma prin publicitate, compozitia mai mult sau mai putin declarata pe eticheta afisata, fiind de fapt o valorificare a produselor chimice toxice si extrem de toxice, iar lista acestora creste an de an.

Nevoia de nou impinge la noi aditivi, noi coloranti, la folosirea unor aditivi ce dau dependenta, pacalesc creierul, distrugand sanatatea celor ce, creduli in ideea ca cineva ii protejeaza se arunca efectiv cu capul inainte si achizitioneaza cam tot ce e nou. Iar rezultatele nu se lasa mult timp asteptate din pacate.

Nu intotdeauna ce este prezentat ca sanatos este si bun! Reclama unui produs sintetic prezentat drept natural, desi ilegala este utilizata de aproape toti producatorii obligati sa-si vanda produsele pe o piata deja in declin.

Asa ca fiti cumparatori isteti si pretuiti-va sanatatea!

Digg This
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s